ZavCentre is een gastenhuis en conferentiecentrum met 60 bedden voor wereldzending. We ondersteunen zowel lokale als wereldwijde zendingsorganisaties en bedieningen.

We bevinden ons op 5 minuten van de internationale luchthaven van Brussel en zijn omgeven door uitstekend openbaar vervoer en grote Europese snelwegen.

CONTACTEER ONS  hier

ROUTEBESCHRIJVING:

Ons Adres:¬†Fabrieksstraat 63, 1930 Zaventem Belgi√ę

Per trein: 

Het OM ZavCentre ligt op slechts 10 minuten lopen van het treinstation Zaventem Dorp. Zie onderstaande kaart.

Vanaf elk treinstation in Brussel kan je de trein richting Leuven nemen die stopt in Zaventem Dorp. De meeste treinen naar de luchthaven van Zaventem stoppen niet in Zaventem Dorp.

walk from train station

Routebeschrijving vanaf het vliegveld: 

Het OM ZavCentre ligt op ongeveer 25 minuten lopen van de internationale luchthaven van Brussel. Zie onderstaande kaart.

walk from airport

Routebeschrijving met de auto: 

We hebben zeer beperkte parkeermogelijkheden! Parkeer NIET op de parkeerplaats van de buren!

Sinds 2015 is de eenrichtingssituatie rond ZavCentre gewijzigd. Je gps geeft deze wijzigingen mogelijk niet weer. Programmeer je gps om via Hoekplein te rijden.

Zaventem is een voorstad ten noordoosten van Brussel. Zaventem is gemakkelijk bereikbaar via de ring rond Brussel, zodat je niet in het centrum van Brussel hoeft te komen. De Brusselse ring wordt aangeduid als R0 of Ring.

De volgende belangrijke Europese autosnelwegen sluiten aan op de ring rond Brussel en zijn met hun E-nummer op de kaart te herkennen:

  • E 411 Metz - Stad Luxemburg - Namen - Brussel
  • E 40 Keulen - Luik - Brussel - Aalst - Gent - Brugge - Calais
  • E 19 Parijs - Compi√®gne - Valenciennes - Bergen - Brussel - Antwerpen - Breda - Amsterdam

Komende van een van deze autosnelwegen die naar Brussel leiden, neem je de Ring richting Zaventem luchthaven (ook Brussels International Airport).

Volg de borden naar de luchthaven en neem afrit 4 genaamd Zaventem Centrum, volg dan de bocht en houd rechts aan en volg de borden naar Zaventem Centrum tot je bij een rotonde komt onder een viaduct. Neem de eerste afslag naar Vilvoordelaan (N262).

Blijf deze weg volgen (500m) tot je bij de volgende rotonde komt, neem de tweede afslag (kleinere straat) - dit is nog steeds de Vilvoordelaan.

Volg deze weg en neem de 2e straat rechts genaamd Groenstraat, bij een kerk (tegenover BeoBank).

Op het einde ga je rechtsaf de Diegemstraat in. Volg de eenrichtingsweg met het park aan je linkerhand tot je aan het einde bij een rotonde (parkeerplaats) komt, dit is Hoekplein.