Dăruiește

Suntem recunoscători pentru partenerii credincioși și generoși, care susțin financiar lucrarea și misionarii OM-ului, preluând această parte crucială, dar adesea nevăzută în lucrare. Donațiile tale ne permit să împărtășim Evanghelia și să arătăm dragostea lui Dumnezeu în moduri practice, văzând vieți și comunități transformate de El.

Iată câteva sugestii cum ai putea contribui la lucrare: 

  • Susține financiar un misionar moldovean OM, care slujește în Moldova sau peste hotare. Adunarea suportului financiar, care este făcută de toți lucrătorii OM, este o provocare, în special pentru moldoveni și mulți dintre ei nu au un suport financiar deplin. Ne poți ajuta să acoperim aceste nevoi printr-o donație sau devenind un partener regulat al unui misionar OM din Moldova.
  • Implică-te financiar la unul din proiectele noastre de ajutor și dezvoltare, contribuind astfel la satisfacerea unor nevoi materiale critice, precum și permițând misionarilor locali să construiască relații și să ducă Evanghelia la oamenii care nu-L cunosc pe Dumnezeu.
  • Contribuția nu întotdeauna trebuie să fie una financiară: sprijinește lucrarea prin rugăciunile tale, dăruiește din timpul tău pentru a susține lucrarea de misiune sau fii partener al unui misionar moldovean în misiune mondială, oferind încurajare și sprijin în timp ce ei slujesc departe de casa și țara lor. Misionarii OM au nevoie de susținere în rugăciune pentru a sluji pentru slava și gloria lui Dumnezeu.