Dorim să vedem comunități vii de urmași ai lui Isus printre cei mai puțin evanghelizați.

Noi dorim ca dragostea lui Cristos să fie împărtășită cu cei care n-au avut niciodată ocazia de a-L întâlni și, ca OM în Moldova, lucrăm în acest scop, în următoarele trei direcții:

  • Mobilizarea credincioșilor pentru misiune, ajutându-i să înțeleagă nevoia și potențialul lor unic de a aduce schimbare, precum și să facă pași practici - aceasta include trimiterea misionarilor moldoveni la cei mai puțin evanghelizați ai lumii, precum și oferirea unei trepte către misiune pentru credincioșii din alte țări.
  • Echiparea credincioșilor locali și internaționali, pentru a juca un rol important în crearea de comunități ale urmașilor lui Isus, acolo unde El nu este încă cunoscut, făcând ucenici care, la rândul lor, să meargă să facă noi ucenici și să ducă dragostea și adevărul lui Dumnezeu în locuri și comunități noi.
  • Prin implicare directă, pentru a vedea comunități vii ale urmașilor lui Isus printre cei mai puțin evanghelizați din Moldova, împărtășindu-L pe Cristos și susținând inițiativele de plantare a bisericiilor în zonele din țară care încă nu au comunități de credincioși.

Mobilizare

În prezent 29% din populația lumii (2.5 miliarde) nu au auzit încă Evanghelia, și în fiecare zi mii de oameni se adaugă la acest număr. Chiar și în Moldova, multe regiuni nu au nici o comunitate de credincioși, care să-L arate pe Cristos celor din jur. Deși fiecare creștin este chemat să împărtășească dragostea lui Isus prin modul unic în care a fost creat, mulți nu înțeleg cât de mare este nevoia și nici nu știu cum pot răspundă acestei chemări în mod practic.

Împreună, ajutăm ca fiecare credincios să își poate găsi locul în planul lui Dumnezeu.

Echipare

Urmașii lui Isus din întreaga lume împărtășesc dorința de a transmite dragostea pe care ei înșiși au primit-o. Cu toate acestea, mulți nu sunt siguri cum pot să-L împărtășească pe Cristos prin viața lor.

Împreună, echipăm credincioși pentru slujire și îi sprijinim pentru a face pasul următor.

Ajungând la cei mai puțin evanghelizați din Moldova

Evanghelia s-a răspândit în moduri uimitoare în Moldova, după ce țara și-a deschis hotarele, după căderea Uniunii Sovietice. Cu toate acestea, există încă zone semnificative în țară, care nu au avut niciodată o comunitate de urmași adevărați ai lui Isus stabiliți în mijlocul lor.

Împreună, ne implicăm direct pentru a schimba această realitate.

Istoria OM-ului în Moldova

Implicarea OM-ului în Moldova a început prin introducerea în țară, prin contrabandă, a Bibliilor și literaturii creștine în timpul Uniunii Sovietice, iar lucrarea propriu-zisă a început în 1995. De-a lungul anilor în țară s-a dezvoltat o lucrare extinsă și diversă.