Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut?  Și cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, dacă nu sunt trimiși? (Rom. 10:14-15)

Misiune de scurtă durată

Anual sute de creștini aleg să se implice în misiune de scurtă durată.
Pentru credincioșii din Moldova se organizează oportunități de misiune în țară, în timpul verii, dar și peste hotare, pe tot parcursul anului. Alătură-te și tu, și vezi cum Domnul te folosește pe tine!

Misiune de lungă durată

Credem că Dumnezeu are o chemare specifică pentru fiecare credincios din Moldova. Împreună cu bisericile locale, încurajăm creștinii să meargă în misiune pe termen lung în cele mai puțin evanghelizate regiuni.
Ești chemat și tu? Locuind printre oameni care nu au creștini în împrejurime, îți poți folosi abilitățile și darurile pentru a dezvolta comunități și a vesti Evanghelia.

Echipare - REACH în Moldova și România

Te gândești să mergi în Misiunea Mondială dar mai ai nevoie de echipare? Sau încă nu ești sigur, dar vrei să guști ce inseamnă misiune și ești gata să dedici 5 luni să-I slujești lui Isus ca misionar în Moldova și România?
Atunci acest Training pentru Misiune și Ucenicizare este pentru tine!

Echipare - "Impact" & "Provocare la Misiune"

Cauți experiență în slujire?
Iți dorești creștere spirituală și dezvoltare personală?
Vrei să vezi cum Dumnezeu te poate folosi pe tine spre slava Lui?
Descoperă ce Domnul a pus în tine la cursuri de misiune „Impact” (25 zile) sau „Provocare la Misiune” (8 săptămâni)!