Roagă-te

Știm că depindem în totalitate de Dumnezeu, Cel care furnizează toate resursele noastre și este singurul care poate transforma inimile. Nu vrem să începem nici o slujire care nu este susținută în rugăciune! Rugăciunea stă la baza a tot ceea ce facem; ea este o implicare puternică și mult apreciată în lucrarea noastră și este o parte pe care oricine o poate face, indiferent de vârstă sau abilități. Te rugăm să ni te alături în rugăciune pentru lucrarea din Moldova, precum și pentru nevoile lumii!

Roagă-te pentru lume:

Îndemn de rugăciune pentru septembrie/octombrie 2023:

Aici găsești mai multe resurse care te pot ajuta să te rogi pentru diverse nevoi și situații din lume.

Roagă-te pentru Moldova:

Acestea sunt câteva din nevoile pe care am dori să le aducem înaintea lui Dumnezeu în rugăciune pentru lucrarea din Moldova:

  • Roagă-te ca Biserica din Moldova să crească continuu în viziune și implicare activă în misiune până la marginile pământului, precum și în locurile neevanghelizate ale propriei țări.
  • Roagă-te pentru credincioșii care sunt echipați pentru slujire prin programele de instruire ale OM-ului, ca ei să lucreze eficient și cu entuziasm în facerea de noi ucenici printre cei mai puțin evanghelizați ai lumii.
  • Roagă-te pentru lucrările locale și plantatorii de biserică din zonele puțin evanghelizate ale Moldovei, ca ei să fie bine primiți de localnici și să construiască relații trainice, să câștige respectul autorităților locale, să trăiască și să împărtășească Evanghelia și să aibă bucuria de a vedea și uceniciza noi credincioși.
  • Roagă-te pentru oamenii nevoiași, care sunt ajutați prin proiectele noastre și pentru ca acest ajutor să fie folosit eficient în scopul împărtășirii speranței și adevărului Evangheliei.
  • Roagă-te pentru finanțarea continuă a proiectelor și lucrătorilor noștri.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să dea înțelepciunea Sa liderilor și tuturor lucrătorilor noștri. 
  • Roagă-te pentru Moldova, pentru liderii politici locali și naționali și pentru alte persoane cu influență.

Aici găsești harta R. Moldova care arată prezența evanghelică din țară, ca resursă pentru rugăciune și implicare.