Kiitos vuoden 2019 leiristä!

Nähdään taas ensi vuonna:

1.–8. elokuuta 2020,
Oldenburg, Germany

 

Unohditko jotain TeenStreetille? 
Ota yhteyttä: lost@teenstreet.de 

LATEST NEWS

Viikko pähkinänkuoressa

Opetusta, ylistystä, aktiviteettejä, ruokahetkiä – ja niin paljon kaikkea muuta! On mahdotonta kertoa kaikkea, mitä viikon aikana ehti tapahtua. Tehdään kuitenkin lyhyt katsaus TeenStreetiin 2019.

 • Päivä 6: KESKITY

  Mihin keskityt elämässäsi? Pieniin asioihin vai Jeesukseen? Päivän opetuksessa puhuttiin elämän monalisoista, jotka vievät huomion toisaalle – ja kehotettiin kääntymään ja katsomaan Jeesukseen.

 • Jumala puhuu taiteen kautta

  Art Zone -taidealueella nuoret voivat ilmaista itseään ja ylistystään Jumalalle. Saskia löysi taiteesta tavan rauhoittaa mielensä ja kuunnella Jumalan puhetta.

 • RAG – juoksutapahtuma maailman nuorten hyväksi

  Yli 1 200 ihmistä otti osaa TeenStreetin RAG-hyväntekeväisyystapahtumaan juosten tai kävellen. Pakolaisnuorten ja -lasten sekä muissa maissa järjestettävien TeenStreetien hyväksi kerättiin yli 85 000 euroa.

 More news

TeenStreet 2019 päähallin tilaisuudet

Mikä on TeenStreet?

 • TeenStreetin historia

  TeenStreet järjestettiin ensimmäisen kerran Oldenburgissa 1993, jolloin osallistujia oli 56. Tänä vuonna noin 3500 osallistujaa yli 20 maasta kokoontui yhteen oppimaan lisää Jeesuksesta ja ylistämään Jumalaa.

 • Mikä on OM?

  Operaatio Mobilisaatio on kansainvälinen ja yhteiskristillinen lähetysjärjestö, joka toimii yli 110 maasa motivoiden ja varustaen ihmisiä lähetystyöhön kaikkialle maailmaa.