Astu lavalle, näytä lahjasi, ole naurettava!

Hannah Rueber

Uusin TeenStreetin (TS) ylistysbändin jäsen on myös nuorin. Yara (18, Portugal) näki OM:n edustuspisteen Portugalissa festivaaleilla 2015, jolloin hänen matkansa kohti TS:ää alkoi. Hän osallistui leiriläisenä TS:lle 2016. Leirin aikana hän osallistui monikielisen laulun esittämiseen Throne Roomin (illan ylistystilaisuus) aikana. Kaksi vuotta myöhemmin hän seisoo keskilavalla ja laulaa ylistysbändissä.

“Joo, lauloin muutaman rivin portugaliksi osana koko laulua sinä vuonna," hän muistelee. "Se oli tosi mahtavaa. Myöhemmin ajattelin: 'Tuo oli mahtavaa. Kävin TS:llä ja nyt jatkan elämääni'."

Tuon uskomattoman kokemuksen jälkeen hän jätti yhden vuoden väliin. "Ensimmäinen TS:ni oli upea. Sain nähdä muita kulttuureja, mutta sillä ei ollut todellista merkitystä elämääni. Suurinosa ihmisistä sanoo: TS on elämää muuttava, mutta minulle se ei ensimmäisenä vuonna ollut sitä. En tullut tänne viime vuonna taloudellisista syistä, mutta en myöskän halunnut tulla." 

Kuten monet TS:n kävijät Yara huomasi, että Jumalan suunnitelma oli eri kuin hänen omansa. "Tammi-helmikuussa 2018, kun harjoittelin ylistämisen johtamista pyhäkoulua varten, Portugalin johtaja otti yhteyttä ja sanoi:' oletko menossa TS:lle tänä vuonna? Ööö, ylistyksen johtaja haluaisi sinut mukaan bändiinsä'. 

“Tämä oli täysin odottamatonta. Olin hakenut korkeakouluopintoihin Yhdysvaltoihin ja Jumala käänsi minut täysin eri suuntaan. En osannut yhtään odottaa sitä. Nyt kun olen täällä, minulla on todella hienoa bänfin kanssa. He ovat upeita. Saan laulaa TS:llä siitä, miltä Jumalan rakkaus minusta tuntuuja se on aika valtavaa." 

“Hän lisää uutta energiaa bändiin," Femka (Belgia) sanoi. "Hän ja Dania (viime vuoden uusi lisäys bändiin) ovat täynnä elämään. Me purjehdimme heidän energiallaan. Yara on erittäinen rehellinen ja aito. Lava on hänelle kuin koti. Hän elää hetkessä."

“HÄnen sydamensä on aina täsmälleen oikeassa paikassa," tiiminjohtaja Ty (USA, asuu Belgiassa) kertoi. "Hän sulkee silmänsä ja unohtaa mitä meidän piti tehdä, mutta se on täydellistä. Se nostaa ihmisiä hänen ympärillään. Se on kuin pieni pala pelissä, joka muodostaa koko kuvan. Se on upeaa." 

“Nyt kun näen tämän täysin uuden kokemuksen, bändissä olemisen, näen, että tämä on elämää muuttavaa," Yara sanoi. "Opin todella paljon. En tiennyt osaavani asioita, joita teen lavalla. On valtavaa, kuinka Jumala toimii ihmeellisillä tavoilla. Nämä kaksi kokemusta yhdessä ovat muodostuneet minulle elämän muuttaviksi."

Jokaiselle, joka miettii, kuinka Jumala voisi heitä käyttää, Yara sanoi tämän: "Käytä lahjojasi niin paljon kuin voit, koska et koskaan voi tietää, milloin Jumala avaa sinulle jonkin oven. Jos Jumala antoi sinulle kyvyn, sait sen, koska Jumala haluaa käyttää sitä ja hänellä on merkitys ja syy jokaiselle kyvylle. Ai niin, ole naurettava. Jos teet naurettavia asioita lavalla, olet upea, koska jokainen on lavalla naurettava."

Pähkinänkuoressa: Astu lavalle, näytä lahjasi, ole naurettava!