TeenStreet

Live stream from Main Hall:

morning session 9:30am, starting Sunday 28 July
Throne Room 19:15 (7:15pm), starting Saturday 27 July

  Watch on YouTube

 

 


TeenStreet is een jaarlijkse, christelijke conferentie voor tieners. Eén week lang vol God, vrienden en plezier! Met bijna 2000 tieners uit 20 verschillende landen. Verdwijnen in de grote massa is niet mogelijk door jouw kleine coachgroep. Ga jij mee?

Wie? tieners (t/m 17 jaar), coaches (20+) en vrijwilligers (18+)
Wanneer? 27 juli t/m 3 augustus 2019
Waar? Offenburg, Duitsland

Aanmelden?
Klik hier voor Nederland of België
 

Meld je nu aan

 

“Wat ik tof vind aan TeenStreet? Wat is er niet tof te vinden aan TeenStreet?! TeenStreet is een van de beste weken die je maar kunt wensen! Je maakt zoveel nieuwe vrienden van uit heel veel landen! En dat is echt super gaaf! Ook leer je meer over God en om Hem te eren en het is ook zo mooi om te zien hoe mensen ook echt worden geraakt tijdens de dienst! En ik kan hier echt serieus nog uren over praten. Maar waar het bij mij op neer komt zijn de vrienden die je er maakt, dat je meer leert over het geloof, gave workshops die je daar doet en natuurlijk niet te vergeten al het enthousiasme op TeenStreet!”
— Tiener over TeenStreet 2018

 

LATEST NEWS

Het nachtleven op TeenStreet

Op een avond, na Throne Room, besloot ik het nachtleven op TeenStreet (TS) te onderzoeken. Gezien het feit dat ervaringen het beste zijn wanneer gedeeld, liep ik met een vriend over de locatie.

 • Dag 4 Terugblik: stam

  Terwijl ze het thema dat deze week eerder al geïntroduceerd was voortzette, begon Debs haar boodschap op woensdag in de Main Hall met het uitleggen van de filosofie van daklozen.

 • Overvloedige kansen voor Outreach in Offenburg

  Het motto van Outreach (het geloof uitstrekken buiten Christelijke kringen) is: “Laat je woorden en handelen duidelijk maken dat wij volgers van Jezus Christus zijn.” Outreac

 • OMNIvision: het podium voor God opzetten

  Twee dagen voordat de tieners in Offenburg aankwamen, verzamelden 25 mensen zich rondom het hoofdpodium, schoven het opzij om alles op te zetten om het enorme podium vervolgens teru

 More news

TeenStreet 2018 Teaching sessions

What Is TeenStreet?

 • Hoe TeenStreet begon

  TeenStreet is in 1993 met 56 deelnemers gestart in Oldenburg. Nu komen er jaarlijks 4000 deelnemers uit 20 verschillende landen bij elkaar om Jezus beter te leren kennen en God groot te maken!

 • Over OM

  TeenStreet is een ministry van Operatie Mobilisatie, een zendingsorganisatie die werkzaam is in meer dan 110 landen en mensen toerust en motiveert om Gods liefde wereldwijd te delen.