TeenStreet@Home


Ieder jaar organiseert Operatie Mobilisatie een Nederlandse tienerconferentie. Deze conferentie duurt een weekend en is de ideale gelegenheid om het gat tussen de jaarlijkse TeenStreet-week te overbruggen. Maar ook als je nog nooit op TeenStreet bent geweest, ben je van harte welkom! De conferentie bestaat uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang.

TeenStreet@Home 2020 zal plaatsvinden in Someren (De Hoof) van 20 t/m 22 maart. Op vrijdag 20 maart ben je om 19:00 uur welkom, zodat we om 20:30 uur kunnen starten met het programma. 

Vervoer: Bij voldoende aanmeldingen vanuit het noorden van het land regelen wij busvervoer vanuit Zwolle. Als je hierin geïnteresseerd bent kan je dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Je kunt je hier aanmelden vanaf 1 oktober!

 

Hier drie reacties van tieners na TeenStreet@Home:

"Ik vond het echt heel gaaf. Er was een leuke band en er waren toffe sprekers. Ik heb veel geleerd over hoe je dichter bij God kan komen, en hoe je God zijn stem kan verstaan. Ook had ik een leuk en gezellig groepje met mensen die ik wel en niet kende. Het is een leuke plek om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken." - Tiener (13 jaar)

"TeenStreet@Home was ontzettend gaaf! Het was erg gezellig en leerzaam, echt de plek om samen met anderen God te ontmoeten. Heel fijn dat je er ook als coach niet alleen voor staat. Meer dan de moeite waard." - Coach (19 jaar)

"Mijn tieners weten nog een jaar later te herhalen wat ze toen bij TeenStreet@Home hebben geleerd. En ze passen het toe!" - Coach & voorganger (27 jaar)

 

Ben jij 13 t/m 17 jaar?

Dan ben jij heel welkom om mee te gaan als deelnemer. Je wordt ingedeeld in kleinere groepjes met andere tieners van hetzelfde geslacht. Hierdoor is dit weekend ook ideaal om met je vrienden of vriendinnen te doen. Goed om te weten: brugklassers zijn sowieso welkom, ook als ze nog 11 of 12 jaar oud zijn.

Ben jij 18 jaar of ouder?

Je kunt je dan opgeven als coach, vrijwilliger in het serviceteam (keuken- of schoonmaakteam) of M&M’er. Als coach begeleid je een groepje van gemiddeld 6 tieners. Je leidt de Bijbelstudies in je kleine groepje en trekt dit weekend met hen op om hen een stuk persoonlijke begeleiding te geven. Een M&M’er is een coach van de coach. Je kunt je alleen als M&M'er opgeven als je dit was tijdens TeenStreet 2019. Twijfel je welke rol het beste bij jou past? Neem dan contact op met ons via teenstreet.nl@om.org. Alvast bedankt!

Meegaan als kerk?

Het is ook mogelijk om aan TeenStreet@Home deel te nemen als tieners en jeugdleiders uit een kerk. Daar is deze conferentie zelfs heel geschikt voor. Je kunt namelijk komen met je eigen tieners en jeugdleiders in groepen van ongeveer 6 tieners met hetzelfde geslacht. Als kerk kunnen jullie dan de weken na de conferentie voortbouwen op wat er tijdens TeenStreet@Home is gegroeid. In het aanmeldingsformulier geef je aan hoe je de groepsindeling graag zou zien. Aanmelden doe je wel per persoon.


Neem voor vragen contact op via teenstreet.nl@om.org.